BODY PLEX

slow-BodyPlex15

Nov izdelek

Gost, pigmentiran, pokriven gel, namenjen izdelavi francoske manikire in sicer zakrivanju prosojnosti prostega roba. Obnaša se kot kamuflažna barva, ki zakriva prehod iz nohtne posteljice v prosti rob. S tem poenoti odtenek nohtne plošče in omogoča izris francoske linije po liniji, ki si jo sami izberemo (ne po liniji naravnega prostega roba).

Več podatkov

20,95 €z DDV

Tega izdelka ni več na zalogi


Body Plex SLOWIANKA VIDEO je gost gel, namenjen izdelavi francoske manikire in sicer zakrivanju prosojnosti prostega roba. Gostota gela je srednja, pokriva v 100-ih % in to v najtanjšem sloju. Lahko se celo uporablja kot običajen barvni gel. Primeren pri geliranju in permanentnemu lakiranju. Vrednost tega gela bo cenila vsaka nohtna stilistka, ki bo želela perfektno francosko manikiro. Manikira, ki bo narisana na perfektno kamuflažno podlago in se ji ne bo potrebno prilagajati naravni liniji prostega roba. 

Za utrjevanje je najbolj primerna lučka SUNPOWER, lahko tudi UV lučka. Se ne utrjuje v vseh LED lučkah (starejša oprema).

Na voljo v original pakiranju 15 gr. 

BODY PLEX-Rubber gel Polish

Acrylates Copolymer, Pentaerythritol tetra(3-mercaptopropionate), Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Dimethicone.

P102 Hraniti zunaj dosega otrok.

P103 Pred uporabo preberite etiketo.

P302 Pri stiku s kožo.

P305 Pri stiku z očmi.

P352 Umiti z veliko vode.

P313 Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo

P404 Hraniti v zaprti posodi

P410 Zaščititi pred sončno svetlobo

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stranwww.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Čas utrjevanja:

  • UV- 2 minuti
  • LED/SUNPOWER - 60 sekund.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: