Acrylic Clear SLOWIANKA Povečaj

Prozoren Akril PRAH (Acrylic Clear)

Nov izdelek

Prozoren akril prah znamke Slowianka vas bo prepričal zaradi mikro granul akrila. Ko se akril posuši, je popolnoma prosojen, brez sledi ali mlečnega videza. Na voljo v original v pakiranju 10g ali 30gr.

Več podatkov

8,95 €z DDV

Prozoren akril prah Slowianka so mikro granule akrila in ko se akril posuši, so popolnoma prosojne, brez sledi ali mlečnega videza. Ko je akril suh, je po videzu zelo podoben gelu. Akril ne rumeni. Je izredno elastičen in ga lahko s stiskanjem oblikujemo v želeno obliko nohta ter ustvarimo želen tunel nohta. Akril prah, sploh prozoren, se veliko uporablja za SUGAR EFFECT in efekt PULOVERJA (pletenine na nohtu). 

Fin akrilni prah se uporablja v kombinaciji z akrilno tekočino. Homogena masa je primerna za modeliranje podaljšanih nohtov na šablono ali konico.

Čas, potreben da se akril posuši, je približno 45 sekund- odvisno od temperature ozračja.

Video prikaz Prozoren Akril PRAH (Acrylic Clear)

Poly (ethylmethacrylate), Dibenzoyl Peroxide.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov:  info@briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Čopič za akril potopite v monomer. Ko se čopič za akril napoji s tekočino za akril (monomer) ga potisnite v akril prah. Kroglico akrila porazdelite po površini nohta oziroma po šabloni za podaljševanje ali po umetni konici, ki ste jo prej pritrdili na noht. Delo z akrilom naj bo kar se da hitro. Akril se suši na zraku. 

 CPNP:2864996 Prah Clear Acrylic System Slowianka 

30 drugi izdelki v isti kategoriji: