Brus za odstranjevanje trajnega laka, gela ali akrila (Slowianka) F4 Povečaj

F4 Brus za odstranjevanje trajnega laka, gela ali akrila

Slow-F4

Nov izdelek

Brus za odstranjevanje umetnih mas kot so trajni lak, gel, akril gel, poly gel ali akril. Ta ovalni brus z zaobljenim vrhnjim delom znamke SLOWIANKA je nepogrešljiv pripomoček pri oblikovanju in odstranjevanju gela in akril gela ter akrila pri podaljšanih ali umetno zgrajenih nohtihVsi bruski te kategorije so karbidnivzdržljivi in ob pravilni uporabi ne povzročajo pekočega občutka. 

Več podatkov

29,95 €z DDV

Brus za odstranjevanje gela ali akrila F4 znamke SLOWIANKA, trše strukture in zelo vzdržljiv. S tem brusom F4 prihranite čas in denar, saj učinkovito odstranjuje umeten material, kot so trajni lak, gel, akril gel, poly gel ali akril. Zato je nepogrešljiv pripomoček v kozmetičnih salonih pri manikuri in pedikuri oziroma pri grajenju in podaljševanju nohtov. Brusni nastavek se lahko sterilizira v napravah za sterilizacijo.

Ta brusek je namenjen tistim, ki poleg odstranjevanja umetnega materiala noht tudi poravnajo in popravijo obliko, da se izognejo piljenju nohta s pilo. Lahko se uporablja tudi za piljenje in oblikovanje nohta po novi modelaži, ker ta brusek za seboj pušča bolj ravno povržino brez grbinc, kot pa ostali brusi za umeten material. 

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok! 

Za uporabo brusilnega stojčka in bruskov je nujno potrebna usposobljenostNepravilna izbira bruska, nepravilna uporaba ali hitrost lahko pripeljeta do poškodbe nohtne plošče ali obnohtne kožice.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Uporaba samo za usposobljene osebe za uporabo brusilnega strojčka. Priporočamo tečaj TRAJNI LAK OD A DO Ž, kjer je predstavljena uporaba brusnih nastavkov.

13 drugi izdelki v isti kategoriji: