NEON Arter Painting Gel – Pigmentiran gel v tubici

Nov izdelek

NEON Arter Painting Gel Slowianka za poslikave nohtov. Pigmentiran gel v tubici, na voljo v sedmih odtenkih: Neon Red, Neon Violet, Neon Turquoise, Neon Yellow, Neon Pink, Neon Raspberry, Neon Blue.

Primerni za barvanje umetnega nohta in za vse vrste dekoracij in poslikav nohtov: tanke linije, ONE STROKE, ZHOSTOVO, francoski stil, BABY BOOMER, OMBRE…

Več podatkov

10,95 €z DDV

Tisti, ki ste zavezniki NAIL ART-a in efektov, kot je ombre, vas bodo te pigmentirani produkti navdušili in prevzeli. NEON Arter barvni geli v tubici, hit poletja, so na voljo v sedmih odtenkih: 

Arter NEON Yellow Paint 3g  VIDEO
Arter NEON Red Paint 3g     VIDEO
Arter NEON Turquoise Paint 3g  VIDEO
Arter NEON Violet Paint 3g   VIDEO
Arter NEON Pink Paint 3g     VIDEO
Arter NEON Rapsberry Paint 3g VIDEO
Arter NEON Blue Paint 3g     VIDEO


Konsistenca NEON Arter gelov za poslikave je redka, a vseeno za spoznanje bolj gosta od gostote trajnih lakov.

Arter Gel od Slowianka Nail Trends je bil ustvarjen za nohtne stiliste z namenom, da jim olajša dekoriranje in poslikavo umetnih in trajno lakiranih nohtov. Zakaj in kako?

Ta gel je visoko nasičen s pigmenti. Torej samo en nanos zadostuje na ustvarjanje poslikave nohta. Pri tem bo barva vidna, pokrivna in intenzivna. Prav tako uporaba te mešanice gela in pigmenta prihrani čas, saj se samo vzame tubica Arter gela in stisne na metalno površino in že je pripravljena za uporabo.
Te mešanice se dobro posušijo v lučki, tako ni straha, da bi se poslikava razmazala in celo ni nujno, da jo zaključujemo z zaključnim topom.
Prav tako pri uporabi teh tubic ne potrebujemo posebnega znanja mešanja gelov in pigmentov.
In kar je zelo dobrodošlo, te mešanice nimajo disperzijskega sloja po utrjevanju.

Di-hema, Trimethylhexyl, Hema, Hydraxycyclohexyl, Pigments

Pred uporabo preberite etiketo. Preprečite stik z očmi. Lahko povzroča draženje kože in alergijski odziv kože. V primeru reakcije izperite z obilico hladne vode in poiščite medicinsko pomoč. Lahko ima dolgotrajne škodljive učinke na vodne organizme. Hranite izven dosega otrok! Hranite v zaprti posodi. Zaščitite pred sončno svetlobo.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Uporaba teh pigmentiranih mešanic gelov je zelo preprosta. Najlažje je, če si majhno količino izbranega Arter Painting gela iztisnete na metalno paletko. Barvo nanesete na prej pripravljen noht s čopičem za gel. Pravilno posušite barvni gel Arter, čas prilagodite tehnologiji, ki jo uporabljate, praviloma med 60-90 sekund.

Noht zaključite s svojim najljubšim topomTop Coat No Wipe / Top Velvet.

V primeru, da je bila kreacija ali poslikava narejena na utrjen top, ni potrebe po ponovnem nanašanju topa.

Polimeriziramo jih lahko v UV lučkah: 60/90 sec (Najboljša izbira je 48W Sun Power LED lučka).

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

CPNP: 3835443 Arter Painting Gels Neon

9 drugi izdelki v isti kategoriji: