SILKY BUTTER geli (srednje gosti)  4 izdelkov.

 • 24,95 €

  Creamy Bloom je nova generacija gradilnega gela kolekcije Silky Butter Gel. Je kamuflažni gel hladnega roza tena, ki zagotavlja pokritost na ravni 70-80%. Ima srednjegosto konsistenco  in ga lahko uporabite za hitro delo v salonu, ker je zelo hiter izdelek za nanašanje in grajenje umetnih nohtov - podaljšanih ali naravnih. 

  Na zalogi
 • 24,95 €

  Creamy Vanilla je nova generacija gradilnega gela kolekcije Silky Butter Gel v barvi svetle porcelan roza barve. Z tem gelom boste lahko podaljšali nohte, gradili nohte ali utrjevali naravne nohte. Spada med kamuflažne gele, ki so pokrivni med 70 in 80 procenti. Ima srednje gosto konsistenco  in ga lahko uporabite za hitro delo v salonu, ker je zelo hiter...

  Na zalogi
 • 24,95 €

  Creamy Butter je nova generacija gradilnega gela kolekcije Silky Butter Gel v » zadimljeno « roza odtenku. Gre za gel z edinstveno teksturo, ki spominja na stopljeno maslo, je kamuflažni in pokriven v 70-80 %. Zaradi gostejše strukture se nanaša po sistemu »one touch« in omogoča gradnjo na več nohtih hkrati.

  Na zalogi
 • 24,95 €

  Creamy Apricot kremast gel marelično roza barve nove generacije, namenjen vsem, ki imajo radi roza kamuflažne gele. Z njim lahko nohte podaljšujete, gradite, utrjujete, primeren pa je tudi za francoske stile in za »baby boomer«. Pokrivnost tega gradilnega gela je med 70 in 80 %, njegova srednje gosta konsistenca pa omogoča gradnjo tudi več nohtov naenkrat.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 4 od 4 izdelkov