ONLINE tečaj ORNAMENTI, KONTURE in TANKE LINIJE 11.10.2021 ob 18h

ONLINEORNAMENTI11102021

Nov izdelek

Termin (v živo): 11.10.2021 ob 18h. 

Drugače na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni. 

Po prijavi na e-mail vam na e-mail posredujemo predračun.

Delite katero koli objavo na temo ONLINE ORNAMENTI na FB-ku ali INSTAGRAMU in pridobite popust za nakup izdelkov (ne tečajev) 5 %.

Več podatkov

40,00 €z DDV

ORNAMENTI so  klasika. In moral bi jih znati narisati vsak nohtni mojster, ne glede na stil, ki se mu dopade. Konec koncev je to osnova kakršne koli poslikave nohta, in z ornamenti lahko postanejo čarobni tako umetni nohti kot tudi trajno lakirani. 

Poskusili ste že večkrat, a ni pravega rezultata? Ja, za to tehniko potrebujete pravi čopič, pravi gel in pa vedenje, kako je tanka linija ali ornament sploh sestavljen. 

Na tem tečaju vam bom odgovorila na zgoraj našteto. In v vas zbudila ljubezen do ornamentov in tankih linij. 

 

Če delite katero koli objavo (FB, Instagram) o ONline tečaju ORNAMENTI, KONTURE in TANKE LINIJE, si pridobite kupon za 5 % popust za nakup izdelkov v spletni trgovini www.slowianka–nails.si ali www.briljant.si . O tem nas obvestite in vam posredujemo vaš kupon. 

PROGRAM TEČAJA

ORNAMENTI niso lahka tehnika, so pa nujna za vsakega nohtnega stilista. Tečaj predstavi čopiče in materiale, s katerimi delamo ornamente, predstavi različne kompozicije ornamentov in sestavo ornamentov, kontur cveta ter listkov. 

Prijavo naredite tako, da nam na e-mail sporočite vaše ime in priimek in telefon ter opravite plačilo. Prijava velja, ko je urejeno plačilo tečaja.

SEZNAM IZDELKOV, ki bodo uporabljeni na tečaju, posredujemo po prijavi/plačilu. 

CERTIFIKAT: Ob zaključku pridobite CERTIFIKAT Slowianka Nail Trends v PDF verziji.  Za doplačilo 10 EUR lahko pridobite certifikat v papirnati obliki, ki vam ga pošljemo na vaš naslov. 

CENA TEČAJA in PRIJAVE:

Cena tečaja: 40,00 EUR 

Prijava na tečaj:
Prijava na E-MAIL: info@briljant.si (INFO: 031 631 981)

Pri prijavi na e-mail nam sporočite telefonsko številko ter ime tečaja ONline tečaj AKVAREL z ink barvami. Ter sporočite mi FB profil, kateri se doda v skupino.

Tečaj se plača ob prijavi. Prijava velja, ko je urejeno plačilo tečaja. 

Podatki za plačilo:

TRR: SI56 6100 0001 5873 233 Delavska Hranilnica

Izidor Fijavž s.p., Na vasi 12b, 3205 Vitanje (NI DAVČNI ZAVEZANEC in DDV NI OBRAČUNAN NA PODLAGI 1. ODST. 94. ČLENA ZAKONA O DDV). 

SKLIC: datum tečaja (SI00 11102021). 

NAMEN: vaš ime in priimek (v primeru, če plača za vas druga oseba ali podjetje), telefonska številka in e-mail. Glede plačila me prosim obvestite tudi po e-mailu ali telefonu.

7 drugi izdelki v isti kategoriji: